752 6900 0912

3- 4001 4426 021

روکش MDF چیست +انواع روکش MDF

با پیشرفت تکنولوژی مبلمان اداری تنوع در نوع و جنس روکش های مصرفی MDF نیز به حد چشمگیری افزایش داشته است ، این روکش ها دارای انواع مختلف طبیعی و مصنوعی هستند که هر کدام دارای رنگ و خصوصیات متنوع از یکدیگر هستند که هر کدام در ساخت انواع میز اداری مانند میز های مدیرتی و میز کارمندی و میز کنفرانس و …  را از آن تهیه میکنند. برای انتخاب درست در نوع MDF مصرفی خود بهتر است یک سری از اطلاعات مختصر و کلی در مورد انواع روکش های آن، مزایا و معایبی که دارند داشته باشید.

 

انواع روکش

 

روکش چوبی

از لایه های نازک چوب تشکیل شده است که طبیعی بودن آن زیبایی نیز باعث زیبایی چند برابر در MDF می شود، کاربرد این نوع روکش به علت گران بودن بسیار کمتر از روکش های طبیعی است از عوامل دیگر در کمتر شدن کاربرد روکش های چوبی در ورق های MDF میتوان به کم بودن مقاومت آن در برابر عواملی مانند رطوبت، حرارت و حتی مواد شیمیایی نیز اشاره نمود.

روکش کاغذی

روکش کاغذی یا لترون letron

این نوع روکش ها یک لایه نازک روکش کاغذی هستند که حالت تزئینی دارد و انواع مختلفی از جمله ساده، براق، مات و حتی طرحدار دارند. نام letron نیز در اصل نام یکی از شرکت های تولیدکننده این نوع روکش است.

در تولید این نوع روکش ها از رزین استفاده میشود و به صورت رول در ابعاد و اندازه های مختلف تولید می شوند.

برای چسباندن آن بر روی روق MDF از چسب و دستگاه پرس استفاده می شود.

پیشنهاد میکنیم مقالات “رخت آویز اداری و کاربرد آن” و “پارتیشن اداری هوشمند” را نیز مطالعه نمایید

روکش ملامینه

 

روکش ملامینه

یکی از پر کاربردترین روکش ها مورد استفاده هستند. این نوع روکش ها با استفاده از کاغذ های تزئیینی و ترکیبی آن ها با چسب ملامین تولید می شود و برای آن که بخواهیم آن ها را روی سطح MDF بچسبانیم نیازی به چسب زنی مجدد نیست. این نوع روکش دارای مقاومت زیادی در برابر رطوبت، حرارت و حتی ساییدگی است، از نظر قیمتی نیز استفاده از آن مقرون به صرفه است.

 

روکش ترموپلاست

این روکش ها از مواد ترموپلاست ساخته می شود و در اثر گرما تغییر شکل پیدا می کند و انعطاف پذیری و شکل پذیری بالایی دارد.

یکی از روکش های پر کاربرد ترموپلاس، روکش PVC است که از نظر تعداد رنگ، ابعاد و ضخامت دارای تنوع است و جز لایه اصلی دارای لایه دیگری است که متشکل از لاک و آستری است. روکش PVC در برابر گرما مقاومت خوبی ندارد اما در برابر رطوبت از مقاومت نسبتا خوبی برخوردار است.

روکش لمینت

روکش لمینت

لمینت تحت فشار یا همان HPL متشکل از ورق های کاغذی کراف شده هستند که در بین لایه های زیر و همچنین میانی خود به رزین آغشته هستند. رویه سطحی و نمای این روکش ها نیز از ورق های تزئینی و دکوری تشکیل می شوند که خود آن روکش ها نیز به رزین های آمینو پلاست آغشته هستند. انعطاف پذیر نبودن و شکننده بودن این نوع باعث شده که در ورق هایی لبه های گرد و حالت دار دارند نتوان از آن استفاده نمود. لذا مقاومت این نوع روکش ها در برابر عواملی مثل رطوبت، حرارت و ساییدگی زیاد است اما به علت قیمت نسبتا زیاد آن نسبت به سایر روکش ها کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

از انواع دیگر روکش های لمینت می توان به روکش هایی با نام فشرده اشاره کرد تفاوت این نوع روکش با نوع قبلی در این است که از لایه های بیشتری تشکیل می شود و با فشار بیشتری نیز تولید میشود در نتیجه مقاومت آن در برابر عواملی مانند حرارت و رطوبت نیز از HPL بیشتر است.

سری دیگر این روکش ها CPL است که از نظر مواد تشکیل دهنده مشابه روکش نوع فشرده می باشد با این تفاوت که با استفاده از پرس های غلطکی و به شکل رول تولید می شود و همین امر باعث شده تا انعطاف پذیری بیشتری داشته باشد.

پیشنهاد میکنیم مقالات “انتخاب خرید مبل چرم یا مبل پارچه ای” و “چگونه تمیز کردن MDF (ام دی اف)” را نیز مطالعه نمایید

 

 

فیسبوک
تلگرام
واتساپ
ایمیل
لینکدین
توییتر

آخرین مطالب منتشر شده

آشنایی با انواع سبک مبلمان اداری
2 اردیبهشت 1403
اهمیت استفاده از فایلینگ اداری
25 فروردین 1403
تفاوت میز کارمندی با میز کامپیوتر در چیست؟
25 فروردین 1403
مهم ترین اصول طراحی اتاق کنفرانس
26 دی 1402
همه چیز درباره طراحی فضای اداری باز
17 دی 1402
مهم ترین تجهیزات اداری استارتاپ
19 دی 1402

دیدگاهی ثبت نشده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفاً پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:

  • فارسی بنویسید، از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • تجربیات شما می تواند در تصمیم گیری سایر کاربران جهت خریداری محصولات مفید باشد ، لطفاً اطلاعات مفید و مربوط به محصول فوق را با توجه به تجربیات خود به اشتراک بگذارید.
  • در هر دیدگاه می توانید حداکثر 5 مورد نقاط قوت و ضعف محصول را ثبت کنید.
  • از ارسال لینک‌ و اطلاعات شخصی از قبیل تلفن، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید.
  • از بکار بردن کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز و قومیتی دارند خودداری کنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

جستجوی محصولات